یکشنبه 26 بهمن 1404 - Sun 15 Feb 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 419176
تاریخ انتشار: 26/بهمن/1404 - 21:29

محدودیت تازه برای بانک‌های ناتراز از فردا/ دسترسی به ساتنا کاهش می‌یابد

در ادامه اقدامات نظارتی، بانک مرکزی تصمیم گرفته از فردا سطح دسترسی بانک‌های دارای اضافه‌برداشت به سامانه ساتنا را محدود کند؛ تصمیمی که با هدف مهار ناترازی و تقویت انضباط پولی در شبکه بانکی اتخاذ شده است.

محدودیت تازه برای بانک‌های ناتراز از فردا/ دسترسی به ساتنا کاهش می‌یابد

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

بر اساس پیگیری‌های انجام‌شده، ۶ بانک در حال حاضر به دلیل استفاده بیش از حد از منابع بانک مرکزی، مشمول این محدودیت خواهند شد.

به نظر می رسد عبدالناصر همتی ـ رئیس کل بانک مرکزی ـ در دور جدید  مدیریت خود، نسبت به هیچ بانک ناترازی کوتاه نیامده و در صدد آن است که آنها خود را تراز کنند.
 
به گزارش ایسنا، ساتنا که بستر اصلی تسویه ناخالص آنی بین‌بانکی به شمار می‌رود، نقش مهمی در انتقال مبالغ کلان و مدیریت نقدینگی ایفا می‌کند و اعمال محدودیت در استفاده از آن می‌تواند فشار مضاعفی بر بانک‌های مشمول وارد کند.

نظرات بینندگان
نظرات شما